Matopplevelser fra Kongsberg på toppen i Norge

Du finner mange kulinariske opplevelser i Kongsberg. Asia, Thailand, USA, Norge, Frankrike, Italia er bare noen av landene du kan få smaker av i Kongsberg.

I en ny kåring, gjort av DinnerBooking, kårer Marlenes Bistro fra Kongsberg helt på toppen. Vurderingene som er lagt til grunn for kåringen er de gode måltidene, men også service og stemning.

Dette er Marlenes Bistro

Du finner en av Kongsbergs hyggeligste spisesteder et steinkast fra Storgata, nærmere bestemt Nymoens Skrågate 2. Her byr Marlene og co på flere fristelser.Interessen for mat og norske råvarer av høy kvalitet må nesten deles. Noe vi ønsker å gjøre nettopp her på bistroen sammen med dere.

Vi er ikke så opptatt av at alt skal være så fancy, men heller at man skjønner hva det er man spiser. Derfor lager vi alt fra bunnen av, med stort fokus på råvarer i sesong som utgangspunkt. Viktigst av alt er det at maten smaker og at det føles som å komme hjem til bistrofamilen.

Gjestene har talt, og svaret ble Marlenes Bistro

“Det blei noen hyggelige timer sammen med barndomsvenninner. Absolutt ingen ting å sette fingeren på. Alt var helt topp, fra vi gikk inn og til vi gikk ut av restauranten. Kan absolutt anbefales”, sier Gerd.

Det sier en av gjestene i en tilbakemelding på DinnerBooking.

Se hele vurderingen og flere gjesteanmeldelser her!